Probeer Menicare Plus lenzenvloeistof en stap veilig over

Blogpost

Draag jij harde lenzen, maar heb je het gevoel dat je lenzenvloeistof voor problemen zorgt, dan is Menicare Plus lenzenvloeistof een uitstekende optie om uit te proberen. Veel mensen die last hebben van droge of rode ogen, van irritatie en infectie of van jeukende ogen, gaan er van uit dat de lenzen daar de oorzaak van zijn. Vaker wel dan niet is een simpele verandering van lenzenvloeistof voldoende om de klachten te verhelpen. Ieders ogen reageren anders op de lenzen en de vloeistof en het is belangrijk dat je dan de juiste producten gebruikt die bij jou passen. Alleen dan bereik je het beste draagcomfort.

Menicare Plus lenzenvloeistof

Menicare Plus lenzenvloeistof van Menicon is van hoogwaardige kwaliteit en specifiek bedoeld voor harde lenzen. Het is een alles-in- één systeem waarmee je lenzen bewaart, reinigt, desinfecteert en hydrateert, zodat deze de volgende dag weer probleemloos en lekker gedragen kunnen worden. Je plaatst ze aan het einde van de dag in je lenzenhouder, vult deze met Menicare Plus vloeistof en al het zware werk wordt gedaan. Eiwitten, vetten, schimmels, bacteriën en andere micro-organismen worden verwijderd en je lenzen worden weer vochtig. Op die manier is niet alleen je draagcomfort optimaal, maar wordt helder zicht bevorderd en is de kans op infecties en irritaties bijzonder klein.

Hoe stap je veilig over?

De keuze voor een bepaalde lenzenvloeistof is persoonlijk en je weet nooit hoe jouw ogen op de verandering zullen reageren. Daarom stap je altijd over samen met je opticien. Je bespreekt je plannen, laat je ogen testen en als je specialist aangeeft dat je Menicare Plus kunt gaan gebruiken schaf je een klein flesje aan. Je probeert het twee weken uit en beoordeelt tijdens die periode zelf of je verbetering of juist verslechtering merkt. Ook ga je weer naar je opticien en laat je je ogen weer testen om te zien of ze goed op de nieuwe vloeistof reageren. Ben jij tevreden en is je opticien tevreden, dan kun je de overstap veilig maken en een grotere hoeveelheid Menicare Plus aanschaffen. Bij online winkels krijg je vaak volumekorting.

Kies de beste vloeistof voor jou

Menicare Plus is een uitstekende lenzenvloeistof en veel dragers van harde lenzen zweren erbij. Het is echter mogelijk dat jij beter een andere vloeistof neemt. Blijf daarom uitproberen tot je het beste product hebt gevonden. Misschien heb je last van een allergie voor de conserveringsmiddelen in je lenzenvloeistof en is een vloeistof op basis van peroxide beter voor je. Er is ook speciale lenzenvloeistof voor mensen met droge ogen of met gevoelige ogen.

Wat ook je keuze, het is verstandig om er goed bij stil te staan en je opticien erbij te betrekken. Op die manier weet je zeker dat je de overstap veilig kunt maken en dat je je ogen geen schade aandoet. Koop Menicare Plus online en je bespaart geld. Zo lang je overstapt onder begeleiding, doe je daarna je aankoop bij de voordeligste aanbieder. Kijk daarom snel op Lens2day.nl.