Wanneer je twijfelt aan een benadeling bij Global Hair is het slim om dit artikel te lezen. Dit artikel geeft namelijk inzichten in wat een haarimplantatie inhoudt. Het is belangrijk voordat de keuze gemaakt gaat worden dat voldoende onderzoek is gedaan. Dit artikel is geschreven om inzichten te geven in wat een haarimplantatie bij Global Hair inhoudt.

Algemeen

Veel mensen zijn onzeker door hun haargrens of haardos. Dit kan verholpen worden door haarimplantatie. Dit houdt in dat haarzakjes van een bepaalde plek eruit getrokken worden en op de benodigde plek geplaatst worden. Het klinkt als een pijnlijke ingreep, maar dit valt allemaal wel mee. Veel mensen zeggen dat ze niet eens pijn voelde tijdens deze ingreep. Het is belangrijk om de juiste instelling te vinden zodat op de juiste manier behandelt kan worden. Het is daarom belangrijk om voldoende onderzoek te doen naar de juiste dokter.

Verschillende behandelingen

Natuurlijk is niet iedere haartransplantatie hetzelfde en daarom zijn er verschillende manieren die zorgen dat aan iedere behoefte kan worden voldaan. Over het algemeen bieden de praktijken de volgende behandelingen aan: FUE-Haartransplantatie, FUT-Haartransplantatie, De Frechet-Extender en Haarstamcel transplantatie. Het voordeel van de verschillende methodes is dat niet iedere vraag hetzelfde is. Het is daarom mogelijk om iedere vraag op de juiste manier aan te pakken. Het moet namelijk mogelijk zijn dat iedere persoon gezond met een bos haar over straat moet kunnen lopen.

De duur

Na de transplantatie gaat het in totaal een jaar duren tot het optimale resultaat geboekt kan worden. Het is daarom belangrijk dat de klant geduld heeft. Na 2 tot 4 weken vallen de getransplanteerde haren uit en na 3 tot 4 maanden groeien daar weer nieuwe haren. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Global Hair en wie weet ben jij de volgende gelukkige.