5 Gezond eten Do’s and Don’ts for Weight Loss

Gezondheid

Dus je hebt besloten om je te concentreren op gezond eten en op je beurt je dagelijkse voeding te verbeteren om af te vallen. Geweldig! Dat is waarschijnlijk een van de belangrijkste beslissingen die u neemt voor uw gezondheid en de richting die uw toekomst inneemt. Voordat je duikt in het proces van gewichtsverlies, is hier een lijst met 5 gezonde eet-do’s en -don’ts om je te helpen nauwkeurige focus en richting te geven.

Als u met deze specifieke tips voor gezond eten begint, springt u regelrecht naar voren en hoeft u niet te worstelen met problemen die doorgaans nieuw zijn voor het proces.

5 Gezond eten Niet voor gewichtsverlies

– Vernietig jezelf niet

Veel mensen denken dat je jezelf moet uithongeren om te kunnen afvallen. Hun denken is, als ik geen eten eet, zal ik niet aankomen. Het probleem is dat iedereen voedsel nodig heeft. Het is wat ons lichaam voedt om elke dag door te komen. Het ontkennen van het lichaamsonderhoud zal ervoor zorgen dat je teveel eet als je de volgende keer eet, met als gevolg dat je te veel calorieën in één keer inneemt. In plaats van je lichaam te dwingen om hiermee om te gaan, moet je gewoon de gewoonte krijgen om 5 kleine maaltijden gelijkmatig verdeeld door de dag te eten, zodat je je lichaam gevoed houdt terwijl je tegelijkertijd de hoeveelheid calorieën controleert die je in je lichaam stopt.

– Snack niet tijdens de vrije tijd

Wanneer we tv kijken, een boek lezen, surfen op internet, naaien, videogames spelen of een andere vorm van vrijetijdsbesteding hebben, snack dan NIET. Iedereen die tijdens een vrijetijdsbesteding snackt, weet uit ervaring dat het resultaat meestal niet goed is. Het is bekend dat hele zakken chips en 2 liter frisdrank worden verslonden tijdens een vrijetijdssessie die honderden tot honderden onnodige calorieën bevat. Als u in uw vrije tijd een kleine snack moet hebben, neem dan een vrucht en een groot glas water. Presto, hongerhonger zal verdwijnen en je hebt maar zo’n 100 calorieën gegeten.

– Koop geen ongezond voedsel / drankjes

Het spreekt voor zich dat als je de rommel niet koopt, je de spullen niet kunt opeten als je thuis bent. Breng niet opzettelijk verleiding in uw keuken, waardoor het veel moeilijker wordt om gezond te blijven eten. Uit het oog uit het hart helpt echt in deze situatie.

– Eet ‘s avonds laat niet

Maak er een gewoonte van om drie uur voordat je gaat slapen niets te eten. ‘S Avonds eten geeft je lichaam niet de kans om die calorieën te verbranden voordat je gaat slapen, dus raad eens waar ze terechtkomen. Zit vast rond je buik, rug, benen of borst. Het diner zou de kleinste maaltijd van de dag moeten zijn, variërend van 400-600 calorieën inclusief drankjes.

– Eet niet totdat je gevuld bent

Als je eet totdat je zo vol zit, is het moeilijk om te raden wat, je hebt veel te veel gegeten voor een maaltijd. Portiegrootte is koning als het gaat om gezonde voeding. Serveer een passende portiegrootte, drink veel water bij uw maaltijd en u zult merken dat u echt niet zoveel voedsel nodig heeft om vol te worden. Je lichaam zal je daarna bedanken en je zult het “voedselcoma” -gevoel vermijden dat je waarschijnlijk hebt moeten verwerken van ervaringen uit het verleden.

Nu we klaar zijn met alle ongezonde gewoonten die je niet zou moeten laten gebeuren, zijn hier 5 gezonde eet-do’s waar je zo snel mogelijk aan moet beginnen. Onthoud dat dit een proces is, dus kom niet op jezelf als je problemen hebt om deze 5 gezonde gewoonten consistent te houden.

5 Gezond eten Doet u om gewicht te verliezen

– Doe onderzoek gezonde maaltijden en snacks

Als je al geruime tijd uit eten gaat in restaurants en fastfood-restaurants, is het belangrijk dat je eraan wenkt dat je je keuken echt goed gebruikt. Houd er rekening mee dat 70% van uw succes met afvallen afhankelijk is van uw voeding en het bedrag dat u dagelijks eet. Neem de tijd om het internet te onderzoeken en enkele gezonde maaltijden en snacks te vinden die aantrekkelijk voor je zijn. U vindt er binnen 15 minuten na het zoeken op Google tonnen van. Bewaar of print de routebeschrijving samen met de ingrediëntenlijst en de foto’s als je wilt en je bent helemaal klaar.

– Tel of bewaak je je calorieën

Je lichaam heeft elke dag maar een bepaalde hoeveelheid calorieën nodig. Kijk online om erachter te komen wat een geschikt caloriebedrag voor u is – waarbij rekening wordt gehouden met uw geslacht, leeftijd, lengte en normaal activiteitenniveau. Dit aantal kan variëren van 1.500 – 3.000 calorieën per dag, daarom is het belangrijk om te weten wat de juiste hoeveelheid calorieën voor u is. Zodra u dit nummer hebt, kunt u een van de vele GRATIS calorie-tellen apps / websites gebruiken om bij te houden wat u dagelijks gebruikt. Met deze tip hier kun je je echt concentreren op regelmatig gezond eten, dus probeer het een paar weken en kijk hoe het je helpt.

– Bereid portiegevoelige snacks voor

Het is zo belangrijk om niet alleen de juiste porties bij uw maaltijden te eten, maar ook uw snacks. Als je je lichaam gedurende de dag goed gevoed houdt in de vorm van snacks, voorkom je dat de honger naar kruipen je verleidt om iets ongezonds te eten. Het zal je geen goed doen om een ​​gezond ontbijt te eten, en dan om tien uur als je wat honger hebt ga je naar de automaat op je werk en ontvang je een flesje frisdrank van 20 oz samen met een gigantische Snickers-bar. Zeg hallo tegen 700 calorieën! Maak in plaats daarvan thuis gezonde snacks klaar en gooi ze in je lunchtas als je ‘s morgens op pad gaat.

– Neem reizen lunchresten

Als u niet thuis bent, probeer dan nooit te gaan eten. Dat zal niet alleen veel meer geld verspillen dan nodig is, maar je zult ook vaak geconfronteerd worden met een maaltijd die veel te groot is. In plaats daarvan wennen aan het inpakken van restjes in plastic reiscontainers. Om ervoor te zorgen dat je genoeg eten hebt om de volgende dag mee te nemen, moet je de gezonde gewoonte hebben om een ​​beetje extra te koken. Door dit te doen zul je gegarandeerd restjes hebben die kunnen worden gebruikt voor de lunch de volgende dag of toekomstige maaltijden.

– Drink veel en veel water

De gezondste gewoonte waaraan je moet wennen is veel water drinken, elke dag opnieuw. Veel en veel water. Niet alleen heeft water absoluut nul calorieën, maar het helpt ook om alles soepel door het spijsverteringsproces te laten bewegen. Maak er een gewoonte van om altijd een bak water bij je te hebben, zodat je overdag nooit met lege handen staat.

Als je slechts één frisdrank per dag kwijt raakt, elimineer je in de loop van een jaar 54.750 calorieën, oftewel 15,6 pond, die mogelijk in je lichaam terechtkomen. Stel je voor dat je al je drankjes in water hebt veranderd!

Hopelijk kunt u deze 5 gezonde eet-do’s en -don’ts onmiddellijk gebruiken en op het goede spoor komen om uw gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.