Gevolgd door kleding, haar en schoenen, het volgende trendy item is nail art. Het wordt met de dag populairder, omdat het meisjes in staat stelt te genieten van de aandacht die hun nagels met zich meebrengen. Nagelkunst vereist creatieve ontwerpen, gebruikmakend van verschillende kunstvormen.

Velen zijn onder de indruk van nailart-ontwerpen, maar zijn bang om op hun eigen nagels ontwerpen te maken, omdat ze dat een moeilijke klus vinden. Gelukkig is het niet zo moeilijk als velen zich voorstellen, hoewel het een beetje geduld en oefening vereist. Hier zijn enkele eenvoudige kunstontwerpen voor je nagels, die je aanzetten om aan de slag te gaan voordat je afstudeert voor complexere ontwerpen:

Moeiteloze Nail Art-ontwerpen voor beginners:

De kleuren afwisselen:

Dit is het eenvoudigst om te bereiken, met minimale inspanning. Gebruik eenvoudig verschillende kleuren voor elke vinger en laat ze opvallen.

Gebruik van effectpolijstmiddelen

Je kunt nagellakken krijgen voor het maken van veel effecten, zoals Crackle-effect, Magnetisch effect, Croc-effect en Kleurverandering, enz. Je zult ze gemakkelijk vinden om je nagels snel een andere look te geven.

Water Decals / Nail Wraps / Nail Stickers

Je kunt ook een groot aantal kant-en-klare nailart-ontwerpen krijgen, waaronder waterstickers, volledige nagelverpakkingen en spijkerstickers. Je kunt deze krijgen met instructies voor gebruik, en beginners zullen deze gemakkelijk te volgen vinden.

Nail Art Deign met strepen

Strepen zorgen ervoor dat je nagel er aantrekkelijk uitziet. U kunt een streep maken met behulp van een tekenstrip, anders kunt u een dunne penseel gebruiken.

Dotting Manicure

Dots zien er stijlvol uit met eenvoudige looks. U kunt stippen op nagels gebruiken om bloemige ontwerpen te maken. Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste en de eerste stap voor het ontwerpen van nagels zonder sjablonen.

Dierenprints

Dierlijke afdrukken van luipaard en zebra zijn helemaal niet moeilijk te maken, en ze laten je nagel er schattig uitzien.

Polka Dot Heart Nails

Valentijnsdag kan ver weg zijn, maar dit ontwerp is geschikt voor elk moment van het jaar. Roze ziet er altijd leuk uit, of het nu een deel van het jaar is. Voor het maken van dit ontwerp, met je ringvinger, stof je al je nagels in roze. De ringvinger moet wit worden geverfd, gevolgd door hartvormige stippen met behulp van een tandenstoker. Maak stippen met roze in verschillende tinten en breng tenslotte een toplaag aan om het ontwerp af te dichten.

Nagelkunst met strass steentjes

Je kunt gemakkelijk wat bling aan de nagels toevoegen, en strass steentjes zijn geweldig om een ​​feestje te krijgen.

Gevlochten nagels:

Fishtail braid manicure – Deze look krijgen is gemakkelijk en je kunt het zeker goed doen als je wat geduld hebt. Je hebt drie nagellakken in verschillende kleuren nodig, die elkaar zouden overlappen. Je moet tijd geven voor elke laag om opgedroogd te worden en het is voorbij.

Chocolate Nails

Dit is nog een heel eenvoudig ontwerp. Je hebt alleen maar spijkerverf in chocoladekleur en een paar decoraties nodig, zoals harten (misschien vind je kapotte haarklemmen handig). Gebruik nagel lijm om ze aan elkaar te plakken en breng gouden glitter nagel verf op de duim en pink aan.

Gekleurde halfhoge manen

Halve maan nail arts zien er altijd stijlvol uit! In dit geval schilder je je nagels in het zwart en voeg je strass steentjes toe in verschillende kleuren dicht bij de nagelriemen, gevolgd door een toplaag die snel droogt.

Tips met Glitter Gradient

Probeer glitterhellingen eens voor een frisse look. Verf je nagels met zwarte verf en voeg met behulp van een spons fuchsia glitter nagellak toe. Breng een toplaag aan nadat deze is opgedroogd.

Waterdruppels / enkele druppels Nail Art

Om deze look te krijgen, maak je een kastanjebruine tot paarse kleurovergang en volg je dit met een matte toplaag om het te bedekken. Laat het opdrogen voor het toevoegen van stippen gewone nagellak met behulp van een tandenstoker aan één kant van de nagels.

Glittergradiënt op halve manen:

Dit geeft een zeer verfijnde en stijlvolle uitstraling. Als u dit wilt, schildert u uw nagel met mauve en voegt u zilveren glitter toe met behulp van een spons over het halve maangedeelte. Je kunt ook glitteroogschaduw gebruiken of gewoon droge glitter gemengd met duidelijke nagellak.

Digitale Nail Art

Deze ontwerpen zien er gewoon geweldig uit als ze op de juiste manier worden uitgevoerd. Eerst schilder je de spijkers in het wit en laat ze goed drogen. Teken vervolgens met behulp van een zwarte strippen zwarte lijnen en vul enkele gebieden met verschillende kleuren in, waarbij sommige gebieden wit blijven. Om nog beter te kunnen kijken, moet je misschien opnieuw zwarte lijnen tekenen. Nadat het is opgedroogd, breng snel een drogende toplaag aan.

Mix match nagels

Mix en match nagel geven een zeer chique en geweldige uitstraling. Dit kan worden bereikt door gele verf op de middelvinger plus duim aan te brengen, de wijzervinger in het zwart heeft witte stippen, de pink heeft zwarte en witte lijnen en de ringvinger heeft een grafietglitterkleur. Als je klaar bent met nagellak, breng je een toplaag aan.

Veer Nail Art

Het wordt trendy om echte veren op je nagels te hebben. Verf je nagels en voeg veren toe aan de geverfde spijker terwijl de verf nat is. Geef het wat tijd om te settelen. Knip vervolgens de veer in de vorm van spijkers en breng uiteindelijk de toplaag aan.

Ketting- en nagelspijkers

Om dergelijke nagels te krijgen, moet je deze in twee kleuren verven en daarna ketting en nopjes erover toevoegen. Je zou ook wat dierlijke afdrukken op de wijzer en pinkvinger hebben.

Glitter nagels met donker gekleurde tips

Deze look wordt bereikt door je nagels te verven met glitter polish en dunne, donkere punten toe te voegen. Eindelijk de nagels verzegelen met een superieure toplaag.

Verloop met stansnagels

Om dit ontwerp te krijgen, maakt u gewoon gradiënten met gevarieerde kleuren op alle nagels, stemt u ze af met uw favoriete ontwerp en brengt u aan het eind een toplaag aan.

Glow in the dark nails

U zult deze geweldig vinden wanneer u gaat uit voor een avondje uit. Dit zijn speciale nagellakken die zijn geformuleerd om in het donker te gloeien.