Ben jij een nagelstyliste of ben je van plan als nagelstyliste te beginnen? Dan is het belangrijk om alles goed op een rijtje te hebben. Ten eerste, de opleiding. Heb je een opleiding of cursus gevolgd of ga je deze volgen? Dan is de eerste stap naar je droombaan gezet. Met je diploma op zak kun je direct aan de slag. Je kunt ervoor kiezen eerst wat ervaring op te doen in een bestaande salon of studio, maar uiteraard kun je ook zelfstandig aan de slag. Zoek een geschikte plek voor jouw eigen nagelstudio en ga aan de slag!

Nagelproducten inkopen tegen scherpe prijzen bij de groothandel

Voordat je aan de slag kunt, heb je uiteraard producten en materialen nodig. Hiervoor ga je langs de nagel groothandel. Inkopen doen bij de nagel groothandel biedt jou als nagelstyliste veel voordeel. Ten eerste is de prijs-kwaliteit verhouding bij een groothandel vaak een stuk beter. Je bent verzekerd van een scherpe prijs en kunt hier de meest professionele producten kopen. Dat heeft als bijkomend voordeel voor jou als nagelstyliste dat je ook je klanten een goede prijs kunt bieden voor de verzorging van hun nagels. Een ander voordeel van een nagelgroothandel is dat je hier alle producten en materialen onder één dak hebt. Op één adres kun je niet alleen de nagellak, de gel producten en de nagelstyling accessoires kopen, maar ook de vijlen, schaartjes en andere instrumenten. 

Advies van de experts

Een andere reden voor een nagelstyliste om haar producten aan te schaffen bij een nagelgroothandel, is het advies op maat. Heb je vragen over de verschillende nagelproducten of wil je weten hoe je het beste met de materialen om kunt gaan, dan ben je bij de groothandel aan het juiste adres. Hier werken ze met een team van professionals samen en kunnen ze je voorzien van advies op maat. 

Cursussen en workshops

Naast producten en materialen, biedt de nagel groothandel ook workshops en cursussen aan. Er zijn veel verschillende merken te vinden in een nagel groothandel en het is niet altijd makkelijk om het merk te vinden dat het best bij jou past. Tijdens een workshop in de groothandel leer je bijvoorbeeld meer over een bepaald merk, die de groothandel verkoopt. Het grote voordeel van zo’n workshop is dat je de producten van dat merk ook daadwerkelijk kunt uitproberen. Zo weet je of het product geschikt is voor gebruik in je eigen salon. Het kan je net even over de drempel halen.