Kruidenthee wordt al eeuwenlang gebruikt om kleine kwalen te genezen. Of je nu wel of niet gelooft dat ze specifieke medicinale voordelen hebben, een ding dat de theeën hebben, is een hoog vitaminegehalte. Waarom vervang je je koffie of dieets niet voor een heerlijke fruitige thee? Wie weet hebben ze misschien toch die verborgen gezondheidsvoordelen.

1. Anijs Thee is rijk aan antioxidanten en er wordt gezegd dat het maagpijn en winderigheid verlicht.

2. Apple Tea is ook rijk aan antioxidanten.

3. Anise Fennel & Caraway Tea heeft naar verluidt veel voordelen. Er wordt gezegd dat het maagpijn verlicht, winderigheid verlicht, pijn die irriteert en indigestie verlicht. Het wordt ook gebruikt om de melktoevoer te stimuleren bij het geven van borstvoeding en als remedie voor koliek en spijsverteringsstoornissen.

4. Anijs-, venkel- en zoethoutthee zou het ongemak van reuma helpen verlichten. Er wordt gezegd dat het de spijsvertering bevordert, helpt bij het verlichten van aangrijpende pijn en ook indigestie. Van de thee wordt gezegd dat hij verlichting biedt van maagzweren, de spijsvertering verbetert en kan helpen hoofdpijn te verminderen.

5. Apple & Cinnamon-thee heeft een hoog gehalte aan antioxidanten. Het wordt vaak gebruikt om te helpen met de symptomen van verkoudheid. Het wordt ook gebruikt om winderigheid, het gevoel van misselijkheid, diarree en pijnlijke menstruatieperiodes te verlichten.

6. Apple & Ginger-thee is een krachtige antioxidant. Het wordt gebruikt om maagklachten, reisziekte, algemene lichte koorts te behandelen. Het wordt ook gebruikt als hulpmiddel bij de spijsvertering. Het kan helpen duizeligheid te verminderen en winderigheid te verminderen.

7. Artisjok Thee heeft een zeer hoog antioxidantniveau. De thee wordt ook gebruikt om de spijsvertering te bevorderen. Het is ook gebruikt om de lever en de galblaasfunctie te versterken.

8. Bai Mu Dan-thee heeft een vollere smaak en heeft meer potentie dan normale witte thee.

9. Blueberry & Acai-thee heeft tal van gezondheidsvoordelen als gevolg van zijn hoge gehalte aan antioxidanten.

10. Adem Diepe thee helpt de luchtwegen te verwijderen en ontspant het lichaam.

11. Kamille thee’s gezondheidsvoordelen kunnen de vermindering van angst en slapeloosheid omvatten.

12. Kamille en groene munt thee zou angst en slapeloosheid verminderen. Het wordt ook gebruikt om buikpijn te verlichten en misselijkheid te verminderen. Het is ook gebruikt voor de behandeling van brandend maagzuur en milde indigestie.

13. Karwij thee is een geweldige remedie voor koliek, het kan een verlies aan eetlust tegengaan en kan spijsverteringsstoornissen kalmeren.

14. Cat’s Claw Tea wordt gebruikt als een ontstekingsremmer en er wordt gezegd dat het immuunondersteuning biedt.

15. Kamille, venkel en heemst thee wordt gedronken om spijsverteringsproblemen te verlichten. Het is ook gezegd om spanning te verlichten, te helpen bij het verlichten van pijn en indigestie pijn en stimuleert de melktoevoer bij het geven van borstvoeding.

16. Cho-Yung-thee wordt gedronken om gewichtsverlies te bevorderen.

17. Chun Mee China Groene thee heeft een hoog gehalte aan antioxidanten. Sommige van de gezondheidsvoordelen kunnen gewichtsverlies en een verbeterd cholesterolgehalte omvatten.

18. Men zegt dat kaneelthee verlichting biedt bij verkoudheid, winderigheid, misselijkheid, diarree en pijnlijke menstruaties.

19. Kaneel, kardemom en gemberthee kan indigestie verlichten, maagpijn, verkoudheid, winderigheid, misselijkheid, diarree en pijnlijke menstruatie voorkomen.

20. Classic Earl Grey is een thee die olie van bergamot bevat, of de smaak van bergamot.

21. De gezondheidsvoordelen van Cycleplus Tea kunnen een verbeterde bloedsomloop omvatten en het kan ook de symptomen van Pre Menstrual Tension verlichten.

22. Paardebloemthee zou indigestie, brandend maagzuur, maagpijn en constipatie moeten verlichten.

23. De voordelen van Easy Night Tea voor de gezondheid zijn ontspanning en het aanmoedigen van een goede nachtrust.

24. Echinacea & Cranberry thee is dronken als een preventieve maatregel tegen verkoudheid. Het wordt ook gebruikt om verkoudheidssymptomen te verminderen. Dit komt door de hoge antioxidantenniveaus.

25. Vlierbloesem en citroenthee zouden de tekenen van verkoudheid en griep bestrijden. De thee is rijk aan vitamine C en is een sterke natuurlijke antioxidant. Er wordt ook gezegd dat het de spijsvertering bevordert en kan helpen de huid te verwijderen.

26. English Breakfast tea is een zwarte thee, die vol en robuust is en goed samengaat met melk en suiker.

27. Venkel thee helpt bij het verlichten van pijn in de grip en indigestie. Het wordt ook gebruikt om de melkaanvoer te stimuleren tijdens het geven van borstvoeding.

28. Figuro-thee heeft gezondheidsvoordelen, waaronder mogelijk gewichtsverlies.

29. Genmaicha-thee is een groene thee die wordt gecombineerd met geroosterde bruine rijst.

30. Van gemberthee wordt gezegd dat het een maagklachten, reisziekte en algemene lichte koorts verlicht. Het wordt ook gebruikt als een hulpmiddel voor de spijsvertering, om duizeligheid te verminderen en om winderigheid te beperken.

31. Ginger & Lemongrass thee wordt gebruikt om te helpen bij een maagklachten, reisziekte en algemene lichte koorts. Het wordt ook gebruikt als hulpmiddel bij de spijsvertering. Het vermindert duizeligheid, beperkt winderigheid en helpt bij slaapstoornissen. Van de thee wordt beweerd dat ze anti-bacteriële en schimmelwerende eigenschappen heeft en het kan symptomen van misselijkheid en menstruatiepijn verlichten.

32. Van gember wordt gezegd dat Hibiscus-thee helpt om de hoge bloeddruk te verlagen.

33. Gingko Tea helpt het geheugen te verbeteren. Er wordt ook gezegd dat het de bloedsomloop en zuurstof naar de hersenen verbetert.

34. Van Ginseng-thee wordt gezegd dat het het libido verhoogt en de mannelijke erectiestoornis verbetert.

35. Groene thee heeft een hoog gehalte aan antioxidanten. Het wordt ook gebruikt om gewichtsverlies te helpen en het cholesterolgehalte te verbeteren.

36. Groene thee met citroen en mirte heeft een hoog gehalte aan antioxidanten. Er wordt gezegd dat het helpt bij het afvallen, het cholesterolgehalte verbetert en antibacteriële en immuunversterkende eigenschappen biedt.

37. Groene thee met de gezondheidsvoordelen van Echinacea kan onder meer verkoudheidspreventie en vermindering van verkoudheidsymptomen omvatten.

38. Van groene thee met Gingko wordt gezegd dat het helpt het geheugen te verbeteren, de bloedcirculatie te verbeteren en de zuurstofniveaus naar de hersenen te verbeteren.

39. Groene thee met de gezondheidsvoordelen van Ginseng kan een verhoogd libido omvatten en mannelijke erectiestoornissen behandelen.

40. Groene thee met citroen is rijk aan vitamine C en is een sterke natuurlijke antioxidant. Het bevordert de spijsvertering en maakt de huid schoon.

41. Groene thee met Manuka-honing is rijk aan antioxidanten. De gezondheidsvoordelen kunnen gewichtsverlies en een verbeterd cholesterolgehalte omvatten. Het kan ook antibacteriële, antimicrobiële, antiseptische en schimmelwerende eigenschappen hebben.

42. Groen met Aloe Vera Tea’s gezondheidsvoordelen kunnen een verbeterd immuunsysteem, extra antibacteriële eigenschappen, verlichting van obstipatie en darmklachten omvatten, evenals een spijsverteringshulpmiddel.

43. Er wordt gezegd dat Hawthorne-thee de cardiovasculaire functie verbetert. Het kan ook de bloedtoevoer naar het hart verhogen en de bloedsomloop verbeteren.

44. Van Hibiscus Ginger & Goji-bessen wordt gezegd dat ze hoge bloeddruk en hypertensie verminderen.

45. Himalayan Darjeeling is een zwarte thee uit de regio Darjeeling.

46. ​​Hojicha-thee is dronken om het immuunsysteem te verbeteren, om hart- en vaatziekten te verlichten, om gewicht te verliezen en ontspanning te verbeteren.

47. Honeybush-thee is rijk aan antioxidanten. De potentiële voordelen voor de gezondheid kunnen zijn vermindering van prikkelbaarheid, vermindering van hoofdpijn, als een verlichting van slapeloosheid. Het wordt ook gebruikt om hypertensie, nerveuze spanning en milde depressie te verlichten.

48. Paardenstaartthee is ook een rijk aan antioxidanten rijke thee. Het heeft een mild diuretisch effect en het verhoogt de activiteit van de nieren en de blaas. er wordt ook gezegd dat het gewichtsverlies bevordert.

49. Huang Cha China Gele thee is een delicate thee. Wanneer het wordt gebrouwen, is het een lichtgele vloeistof.

50. De gezondheidsvoordelen van IMUPLUS Tea kunnen een versterkt immuunsysteem omvatten.

51. Jasmine Green Tea is rijk aan antioxidanten. het wordt gebruikt om gewicht te verliezen, cholesterolverlaging te bevorderen en ontspanning te bevorderen.

52. Kukicha Tea is een Japanse melange van thee gemaakt van stelen, stengels en twijgen.

53. Lapsang Souchong is een thee die de spijsvertering bevordert, het immuunsysteem helpt en helpt bij het verlagen van uw cholesterol. Er wordt ook gezegd dat de thee ontspant en helpt bij het afvallen.

54. De voordelen van Lax Plus-theegezondheid kunnen een natuurlijke verlichting van de gevolgen van constipatie omvatten.

55. Citroenthee is rijk aan vitamine C en is een sterke natuurlijke antioxidant. Er wordt gezegd dat het de spijsvertering bevordert en de huid zuivert.

56. Zoethoutthee zou maagzweren helpen bestrijden, diarree bestrijden, keelpijn verlichten en virale leverontstekingen verlichten.

57. Zoethout en kaneelthee wordt gebruikt om maagzweren, diarree, keelpijn, verkoudheid, winderigheid, misselijkheid, diarree en pijnlijke menstruatie te bestrijden.

58. Licorice Fennel & Orange is rijk aan antioxidanten. Gezondheidsvoordelen kunnen de behandeling van maagzweren, verlichting van diarree, keelpijn, virale leverontstekingen omvatten. Het wordt ook gebruikt om de grip en de spijsvertering te verminderen en om de melktoevoer tijdens het geven van borstvoeding te stimuleren.

59. Lime & Mint Tea is vitamine C rijk. Er wordt gezegd dat het de huid verjongt, constipatie verlicht, zweren, jicht, heipalen en tandvleesproblemen vermindert.

60. Zoethout en Oosterse kruidenthee zouden de maagzweren verminderen, diarree, keelpijn en virale leverontstekingen bestrijden.

61. De voordelen voor de gezondheid van Lotus Tea kunnen de behandeling van diarree en buikkrampen omvatten. Het kan ook nuttig zijn bij het behandelen van maagzweren en aambeien.

62. Er wordt gezegd dat mint- en chili-thee helpt bij het prikkelbare darm syndroom, misselijkheid, braken, diarree en hoofdpijn.

63. Mokka Spice thee is een rijke thee met de toegevoegde zoetheid van johannesbrood.

64. Marokkaanse mint Groene thee wordt gezegd dat het prikkelbare darm syndroom, misselijkheid, braken, diarree en hoofdpijn te behandelen.

65. Natuurlijke Aardbeithee wordt gebruikt als een diureticum, om diarree en keelpijn te verlichten.

66. Brandnetel- en pepermuntthee wordt gebruikt voor de behandeling van het prikkelbare darm syndroom, misselijkheid en braken. het wordt ook gebruikt voor de behandeling van diarree, hoofdpijn, slechte adem, arthritische of reumatische aandoeningen. Het wordt ook gebruikt als adjuvans bij de behandeling van allergieën, bloedarmoede en nierziekten.

67. Oolong Tea is een traditionele Chinese thee, die verdord is in de zon en een hoog antioxidantniveau behoudt.

68. Van sinaasappel en kokos thee wordt gezegd dat het de stofwisseling verhoogt, helpt bij het afvallen en is ook vitamine c rijk.

69. Pau d’arco thee heeft antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen.

70. Men zegt dat pepermuntthee het prikkelbare darm syndroom, misselijkheid en braken, diarree, hoofdpijn en slechte adem verlicht.

71. Granaatappelthee heeft een hoog gehalte aan antioxidanten. Het wordt ook gebruikt om slechte cholesterol en lagere bloeddruk te verminderen.

72. Gezondheidsvoordelen van Pu’er Tea kunnen de synthese van cholesterol en ook gewichtsverlies remmen.

73. Quebra Pedra-thee kan nier- en galstenen oplossen. Het is ook antiviraal, antibacterieel en ontstekingsremmend.

74. Frambozenblaadje thee is rijk aan antioxidanten.

75. Rooibos voordelen voor de gezondheid van de thee zijn verlichting van nerveuze spanning, allergieën en spijsverteringsproblemen.

76. Roos, kamille en lavendel thee heeft een hoog vitamine C. Het wordt gebruikt voor verkoudheid, griep, angst en slapeloosheid. Het wordt ook gebruikt om stress en hoofdpijn te behandelen.

77. Roos, vanille en shatavari thee bevatten veel vitamine C en worden gebruikt voor verkoudheid en griep. Het wordt gebruikt om de spijsvertering, het immuunsysteem, geheugenverlies, depressie, angst en stressvermindering te verbeteren.

78. Rozenbottel & hibiscusthee heeft een hoog vitamine C-gehalte en een hoog antioxidantniveau. Het verbetert de spijsvertering en de behandeling van reumatoïde artritis.

79. Sage Tea-gezondheidsvoordelen omvatten de behandeling van keelinfecties, tandabcessen, geïnfecteerd tandvlees en aften.

80. Sencha Japanse groene thee heeft een hoog gehalte aan antioxidanten. Het wordt gebruikt voor gewichtsverlies en om het cholesterolgehalte te verbeteren.

81. Sencha Green Tea is een Japanse groene thee. Het wordt gebruikt als een antioxidant. Het wordt gebruikt voor gewichtsverlies en om het cholesterolgehalte te verbeteren.

82. St. John’s Wort Tea wordt gebruikt voor de behandeling van depressie of een lichte depressie.

83. Thyme Herbal Tea wordt gebruikt als een behandeling voor verkoudheid en griep.

84. Tulsi-thee is een immuunsysteem dat de thee stimuleert. Er wordt gezegd dat het stress vermindert en mentale helderheid verbetert.

85. Er wordt gezegd dat Valeriaan thee het centrale zenuwstelsel en gladde spiergroepen ontspant.

86. Vervain-thee wordt gebruikt om spanning en stress te verlichten. Het wordt ook gebruikt om depressie te behandelen.

87. Wild Berry Tea is rijk aan antioxidanten en wordt daarom gebruikt om het immuunsysteem te verbeteren.

88. Wilde Blackcurrant-thee is een booster die rijk is aan antioxidanten en rijk is aan antioxidanten.

89. Duizendbladthee zou het herstel van ernstige blauwe plekken versnellen.