STUDEERPILLEN EN DIEET

Blogpost

De ingrediënten variëren van het ene kruidensupplement tot het andere. De meest voorkomende voedingstoffen zijn onder andere: vitamines A & E, huperzine A, acetyl-L carnitine, vitamine B-complex, foliumzuur, hops, omega-3. Hiervan wordt geloofd dat ze de meest efficiënte voedingsstoffen zijn voor het zenuwstelsel en de hersenen.

De kruiden die vaak gevonden worden in studeerpillen zijn onder andere passiebloem, rozemarijn, valeriaan en ginkgo biloba. Een combinatie van deze ingrediënten kan erg voordelig zijn. Aangezien universiteitsstudenten bekend staan als nachtraven en dronkaards, is het niet vreemd dat ze deze voedingsstoffen mankeren. Dit is waarom studeerpillen populairder worden. Studenten hopen om hun mentale prestaties te verbeteren door deze supplementen te nemen. Bezoek de studeerpil pagina van Blokpil.nl,

STUDEERPILLEN EN DIEET

Volgens onderzoek werken studeerpillen het best als ze gecombineerd worden met een dieet. Voedsel dat erg veel Omega 3 bevat, is vooral goed voor de hersenen. Dit zijn onder andere vis, noten en zaden. Studenten die koudwatervis zoals zalm en vis eten, terwijl ze studeerpillen nemen, kunnen de beste resultaten krijgen.

Maar te veel vis eten is ook niet goed. Men moet het met mate eten door de hoge concentratie dioxines. Het is ook belangrijk om studeerpillen te nemen zoals aangegeven. Het goede daarentegen is dat ze niet voor een gewoonte zorgen en daardoor niet verslavend zijn. Dit is waarom studeerpillen, idealiter gebaseerd op natuurlijke ingrediënten een perfecte oplossing zijn voor individuelen die het meeste uit hun studeersessies willen halen.

Hier zijn enkele veelvoorkomende ingrediënten in geheugenboostpillen:

Dimethylethanolamine
Verbetert mood, leervermogen, verhoogt intelligentie door de productie van de neurotransmitter, acetylcholine te verhogen

PHOSPHATIDYLSERINE 20%
Ondersteunt het behoud van informatie, leervermogen en zenuwcelgezondheid

L-GLUTAMINE
Vermindert stress, verhoogt mentale alertheid

CHOLINE
Belangrijke macrovoedingstof om het cognitief vermogen te verbeteren

INOSITOL
Een kostbare natuurlijke remedie om angst- en paniekaanvallen te kalmeren

N-ACETYL L-TYROSENE
Verbetert mood tijdens stressperiodes

HUPERZINE-A
Ondersteunt de gezondheid van de zenuwen, het geheugen, leer- en concentratievermogen

DRUIVENPITEXTRACT
Verbetert de zuurstoftoevoer naar de hersenen

DRUIVEN- EN GRAPEFRUITPITEXTRACT
Bevat de polyfenolen Pterostilbene en Resveratrol voor cognitieve verbetering

GABA
Ondersteunt de mood, slaap en focus

BACOPA MONNIERI BLAD
Helpt het geheugen en het tegengaan van stress

BOSBESSENEXTRACT
Verbetert bloedtoevoer naar de hersenen voor betere concentratie

OLIJFBLAD
Verbetert cognitief functioneren

KANEELSTAMEXTRACT
Efficiënt in het verbeteren van het geheugen